Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Σε επιφυλακή για πιθανή επίθεση από τους Anonymous

Σε επιφυλακή για πιθανή επίθεση από τους Anonymous
Σε «κόκκινο συναγερμό» βρίσκονται οι υπηρεσίες ασφαλείας μετά τις απειλές των «Anonymous» ότι θα επιτεθούν την ημέρα των εκλογών στους servers του υπουργείου Εσωτερικών....
Η ιστοσελίδα του υπουργείου δέχτηκε χτες τα μεσάνυχτα διαδικτυακή επίθεση και τέθηκε εκτός λειτουργίας για περίπου δέκα λεπτά. Το γεγονός αυτό όξυνε την ανησυχία. 
Αξιωματικοί της διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε συνεργασία με επιτελείς του υπουργείου Εσωτερικών, βρίσκονται σε επιφυλακή προκειμένου να προστατευθεί το σύστημα μετάδοσης των αποτελεσμάτων.
Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο την Πέμπτη οι Anonymous ανέφεραν μεταξύ άλλων: «οι επερχόμενες εκλογές είναι ένα ψέμα που είναι προορισμένο να εξαπατήσει τους πολίτες», προαναγγέλλοντας «χτύπημα» στην ιστοσελίδα.

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ANONYMOUS
    ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥΣ
    ΣΕ 600+ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
    https://www.facebook.com/ZSPhotoArchive/photos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.