Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΦΩΤΟ: Φοιτητές πραγματοποίησαν "γυμνή" πορεία!

ΦΩΤΟ: Φοιτητές πραγματοποίησαν "γυμνή" πορεία! Χιλιάδες φοιτητές, που αντιτίθενται στην αύξηση των πανεπιστημιακών διδάκτρων, πραγματοποίησαν χθες "γυμνή" πορεία στους δρόμους του Κεμπέκ...

Με αυτοπεποίθηση, τόλμη και πρωτοτυπία, οι φοιτητές του Κεμπέκ, οι οποίοι βρίσκονται στη 12η εβδομάδα μιας φοιτητικής κινητοποίησης με εκατοντάδες πορείες, στη διάρκεια των οποίων υπήρξαν συμπλοκές με την αστυνομία, έπαιξαν το βράδυ της Πέμπτης το μεγάλο χαρτί τους. Οι γυναίκες με το πάνω μέρος του σώματος γυμνό και το στήθος μόλις να καλύπτεται από μια κόκκινη κορδέλα (το χρώμα του κινήματος της αντίθεσης στην αύξηση των διδάκτρων) και οι άνδρες φορώντας μόνο το εσώρουχό τους, έκαναν πορεία στους δρόμους κάτω από μια ψιλή βροχή.
kebek1
kebek2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.