Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Εκδηλώσεις εορτασμού της Εθνικής Αντίστασης κατά του ναζισμού και του φασισμού

Εκδηλώσεις εορτασμού των Εθνικών Αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης κατά του ναζισμού και του φασισμού θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 9 Μαΐου...
ημέρα λήξης του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, υπό την διοργάνωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Στο πλαίσιο του εορτασμού προβλέπονται γενικός σημαιοστολισμός στην πόλη της Θεσσαλονίκης, από τις 8:00 μέχρι και τη δύση του ηλίου της 9ης Μαΐου και φωταγώγηση όλων των δημόσιων καταστημάτων, των καταστημάτων Ν.Π.Δ.Δ., O.T.A., τραπεζών και καταστημάτων κοινής ωφέλειας από τη δύση του ηλίου της 9ης Μαΐου μέχρι τις πρωινές ώρες της επομένης.
Ειδικότερα, στην πόλη της Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης (Γ΄Σ.Σ.), χοροστατούντος του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμου και στις 11:30 ομιλία του Αντιπεριφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα, στο χώρο του Ηρώου του Γ΄ Σώματος Στρατού και στη συνέχεια κατάθεση στεφάνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.