Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Αλαφούζος: Σε λίγες μέρες θα πάρετε χρήματα

Την πρώτη επίσκεψη στην Παιανία πραγματοποίησε ο Γιάννης Αλαφούζος που συνοδευόμενος από τον Δημήτρη Γόντικα και την τεχνική επιτροπή των παλαιμάχων μίλησαν με τον Φερέιρα και τους παίκτες, ζητώντας τους νίκες από εδώ και πέρα...



Το πρωί του Σαββάτου ο Έλληνας επιχειρηματίας είχε την πρώτη του γνωριμία με το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού και ανέλυσε στους παίκτες το πλάνο λαϊκής βάσης που έχει βάλει σε εφαρμογή.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του “τριφυλλιού”, Δημήτρης Γόντικας υποσχέθηκε πως μέσα στην εβδομάδα θα έχουν τακτοποιηθεί οι οφειλές προς τους παίκτες και το τεχνικό τιμ.

Τέλος, η τεχνική επιτροπή των παλαιμάχων επρόκειτο να συναντηθεί με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, ενώ στους παίκτες είπαν: «Έχουμε ξεκινήσει καλά τη νέα προσπάθεια. Σε εσάς έμειναν τρία παιχνίδια και πρέπει να τα κερδίσετε όλα για να φτάσει ο Παναθηναϊκός όσο πιο ψηλά γίνεται μέσω των πλέι οφ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.