Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Παντρεμένος με αλλοδαπή ο "Καραϊσκάκης" της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Μπορεί τα μέλη της Χρυσής Αυγής να υποστηρίζουν πως θα «ξεβρωμίσει ο τόπος» από τους αλλοδαπούς όταν θα αναλάβουν δράση, ωστόσο ορισμένοι φαίνεται κάνουν εξαιρέσεις....



Ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, ο άνθρωπος που τις τελευταίες μέρες παρομοιάζεται με τον Καραϊσκάκηεξαιτίας του παρουσιαστικού του, δηλώνει εθνικιστής από μικρό παιδί.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, μάλιστα, στο οrthodoxia-ellhnismos.gr, τονίζει ότι θέλει να ασχοληθεί με τα θέματα της γεωργίας όταν μπει στην Βουλή, ώστε να μην γεμίσει η Ελλάδα με εισαγόμενα κρεμμύδια και πατάτες.

Τι γίνεται, όμως, με τις «εισαγόμενες» γυναίκες; Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα του είναι από το Μεξικό, ενώ από την ίδια χώρα ήταν και η προηγούμενη σύζυγός του!

Εθνικισμός με εξαιρέσεις για τα του… οίκου του…

πηγή: p-e-s-imathias

4 σχόλια:

  1. Τα κρεμμύδια και οι πατάτες από το εξωτερικό κάνουν κακό στη χώρα μας.Το ότι το παλικάρι παντρεύτηκε εισαγόμενη γυναίκα που ακριβώς σας βλάπτει κύριοι?Δηλαδή αν είχε παντρευτεί Ελληνίδα που πλέον η πλειοψηφία τους είναι βουτηγμένες στην ξενομανία,τι παραπάνω θα λαμβάνατε εσείς?Οι ιδέες και τα πιστεύω του εν λόγο κυριου είναι ξεκάθαρες και σε οποιον αρέσουν.Για όλα τα αλλα που σκαλίζετε τι να πω...βρείτε γκόμενα (από την Ελλάδα)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτι σκατοκέφαλοι σαν και εσένα και αυτό δεν θα ειναι για πολύ εδώ....

      Διαγραφή
  2. Στην Ελληνικότητα μας βλάπει...το μέλον θα ειναι Ελληνικό και οχι μπου@@λο επιδή το θέλει αυτός....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν βλαπτει κανεναν οτι ο εν λογω κυριος παντρευτηκε γυναικα απο το Μεξικο, απεναντιας πολυ καλα εκανε! Αυτο που λεει το κειμενο ειναι οτι ο εν λογω κυριος ερχεται αντιθετος με τις θεωριες και τα ηδανικα του κινηματος που ειναι μελος.

    Πως γινεται να λεει η ΧΑ "εξω ολοι οι μεταναστες" ενω ο εν λογω κυριος εχει παντρευτει αλλοδαπη? Αρα θα πρεπει η ΧΑ να διώξει μαζι με ολους τους αλλους και την γυναικα του εν λογω κυριου. σωστα? Ας κανει ενα ξεκαθαρισμα η ΧΑ αν θελει να φυγουν οι μεταναστες ή οι λαθρομεταναστες μονο? εχει τεράστια διαφορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.