Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Γιατί δεν έχει πρωινά; Μην ψαρώνετε...



Ανοίξατε την τηλεόραση και βλέπετε ότι όλα τα ιδιωτικά κανάλια (πλην του απεργοσπαστικού ΣΚΑΪ) παίζουν επαναλήψεις και πρόγραμμα κονσέρβα; Μην ψαρώνετε, δεν καταργήθηκε η πρωινή ζώνη....



ακόμη, τουλάχιστον. Ο λόγος που δεν βλέπετε "ζωντανό" πρόγραμμα και δεν θα δείτε για τις επόμενες ημέρες, απ' ότι φαίνεται, είναι γιατί η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής (ΕΤΙΤΑ) εξήγγειλε 24ωρη απεργία, αρχής γενομένης από τις 6.00 το πρωί, σήμερα, μέχρι τις 6.00 το πρωί της  Πέμπτης, με μόνο αίτημα την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας. Η ΕΤΙΤΑ καλεί, παράλληλα, στις 3.00 το μεσημέρι, σε έκτακτη γενική συνέλευση, στο αίθριο του Alter.

Σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece, είναι εξαιρετικά πιθανό όσο η Ένωση των Καναλαρχών δε συμφωνεί στην υπογραφεί Συμβάσεων Εργασίας, οι απεργίες να φτάσουν ακόμη και μέχρι τη βραδιά των εκλογών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.