Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Μαστοράκης και Μάρης ερίζουν για τον Sentra FM!

Στο… άγνωστο με βάρκα την ελπίδα συνεχίζουν να πορεύονται οι εργαζόμενοι του ραδιοφωνικού σταθμού SENTRA FM 103,3, καθώς ο Φώτης Μπόμπολας δεν έχει κατασταλάξει στο τι θα κάνει....



Τη μία στιγμή δηλώνει πως θα κλείσει ο σταθμός (με υπαιτιότητα, όπως αναφέρει στις συζητήσεις του, των ηχοληπτών που συνεχίζουν ακάθεκτοι τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις), την αμέσως επόμενη εμφανίζεται να το σκέφτεται, ενώ τα σενάρια περί παραχώρησής του σε κάποιον άλλον υπό τη μορφή επινοικίασης δίνουν και παίρνουν.

Δύο είναι οι υποψήφιοι αγοραστές:

Για τον πρώτο, το SoccerPlus.gr σας είχε ενημερώσει, κατ’ αποκλειστικότητα, από τη Δευτέρα και το όνομά του αποκαλύπτουμε σήμερα. Πρόκειται για τον Νίκο Μαστοράκη, ιδιοκτήτη του RADIO GOLD (που, κατόπιν, έγινε SENTRA FM), σταθμός που εκπέμπει σήμερα μέσω ίντερνετ. Δεν φαίνεται όμως να προχωράει.

Το δεύτερο όνομα είναι από τα πιο δυνατά, αν όχι το ισχυρότερο, σήμερα στην «αγορά» των ελληνικών media: ο Δημήτρης Μάρης, ιδιοκτήτης της εταιρείας 24 MEDIA που αποτελεί τον μεγαλύτερο ανεξάρτητο online δίκτυο παροχής περιεχομένου στην Ελλάδα. Στην 24 MEDIA ανήκουν sites όπως news247.gr, sport24.gr, contra.gr, redplanet.gr, prasinanea.gr αλλά και το NBA GREECE (nba.sport24.gr) που αποτελεί τον επίσημο οnline προορισμό του nba.com στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μάρης έχει συζητήσει με την πλευρά Μπόμπολα για την επινοικίαση του σταθμού.

Τα «ήξεις αφίξεις» του Μπόμπολα

Απ’ τις τελευταίες πράξεις του «ήξεις αφίξεις» του Μπόμπολα είναι η πληροφορία ότι αύριο, Παρασκευή 18/5, δρομολογεί την απόλυση όλων των εργαζόμενων στον SENTRA FM! Μία κίνηση, πάντως, που λίγες ώρες αργότερα «πάγωσε» και υπήρξε η πληροφόρηση πως η συγκεκριμένη σκέψη «μετατίθεται» για την επόμενη εβδομάδα.

Κι αυτό διότι ίσως να περιμένει να μάθει και ποια θα είναι η στάση που θα κρατήσουν οι ηχολήπτες του ραδιοφώνου στην πρόσφατη πρόταση που τους κατέθεσε για «εθελούσια έξοδο». Μάλιστα σε αυτή την πρόταση τους τόνισε ότι θα πάρουν όλα τα χρήματά τους (μισθούς και αποζημιώσεις) σε… ευρώ, διότι σύντομα μπορεί η Ελλάδα να «γυρίσει στη δραχμή»!

Πάντως την ίδια ώρα που… μαδάει τη μαργαρίτα για το αν θα κλείσει ή όχι τον SENTRA FM, εξέφρασε την πρόθεσή του για πλήρη στήριξη σε «Goal News» και «Έθνος», παρόλο που και τα δύο Μέσα τον «βάζουν μέσα» για τα καλά.

Οι πληροφορίες, λοιπόν, λένει ότι πρόθεσή του είναι να «ρίξει» περίπου 10 εκατ. ευρώ για να κρατήσει τα δύο «μαγαζιά», δίχως ωστόσο να δείχνει διάθεση να προσθέσει στο προαναφερθέν ποσό, περίπου 600.000 ευρώ που χρειάζονται, ώστε να στηριχτεί ο SENTRA FM (!), ο οποίος αξίζει ν’ αναφερθεί ότι είχε πετύχει υψηλές ακροαματικότητες, πριν προχωρήσει ο Μπόμπολας κι οι συμβουλάτορές του στη διάλυση του.

Αξιοσημείωτο ότι στις 8 Ιουνίου θα εξεταστεί απ’ την Επιθεώρηση Εργασίας η καταγγελία τόσο για τους εργαζόμενους που βρέθηκαν να εργάζονται στον σταθμό δίχως συμβάσεις εργασίας, όσο και για την αυθαίρετη απόφαση της εργοδοσίας να μην καταβάλει τους μισθούς στους δημοσιογράφους στις ημέρες που απεργούν μόνο οι τεχνικοί.

πηγή: soccerplus

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.