Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Μέχρι τις 29 Ιουνίου η απόκτηση password για τα μηχανογραφικά

Τελευταία προθεσμία για το passwordΤελευταία προθεσμία για το password
Παράταση έως την Παρασκευή 29 Ιουνίου, για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ...
(password) και για την υπαγωγή σε ειδικές περιπτώσεις σχετικά με την ηλεκτρονική υποβολή του μηχανογραφικού δελτίου των υποψηφίων στις πανελλαδικές εξετάσεις, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Παιδείας.
Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία υποβολής του μηχανογραφικού δελτίου λήγει στις 5 Ιουλίου. Όπως είναι γνωστό, για αυτή τη διαδικασία απαιτείται ο οκταψήφιος κωδικός εξετάσεων και ο προσωπικός κωδικός ασφάλειας (password), που δημιούργησαν οι ίδιοι οι υποψήφιοι.
Επειδή κάποιοι υποψήφιοι δεν πρόλαβαν να αποκτήσουν ή έχασαν τον προσωπικό τους κωδικό, μπορούν μέχρι και την Παρασκευή 29 Ιουνίου να απευθυνθούν στο σχολείο τους για να αποκτήσουν (νέο) προσωπικό κωδικό ασφάλειας (password).
Σε αυτό το διάστημα, όσοι υποψήφιοι ανήκουν σε κάποια ειδική περίπτωση (πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, κοινωνικά κριτήρια), οι οποίοι είτε δεν πρόλαβαν να υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους είτε επιθυμούν αλλαγή της ειδικής περίπτωσης, πρέπει στο ίδιο Λύκειο να υποβάλουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την υπαγωγή τους σε μία ειδική περίπτωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.