Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Στη ΓΑΔΑ με χειροπέδες η κόρη του Μιχαλολιάκου, κι άλλοι 5 χρυσαυγίτες!

3 βουλευτές στην ΓΑΔΑ για ρατσιστικές επιθέσεις

Η κόρη του γ.γ. της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, Ουρανία, μαζί με τον βουλευτή του κόμματος, Ηλία Παναγιώταρο και τον επίσης υποψήφιο Γιάννη Βουλδή κι άλλα 3 άτομα, βρέθηκαν με χειροπέδες στην ΓΑΔΑ.....



Έξι προσαγωγές έγιναν χθες στο κέντρο της Αθήνας μετά τα επεισόδια στην οδό Πειραιώς, στο ύψος του Ταύρου, όπου άγνωστοι επιτέθηκαν εναντίον 3 αλλοδαπών από το Μπαγκλαντές, με αποτέλεσμα ένας εκ των τριών να μεταφερθεί με τραύματα από ξυλοδαρμό στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Την ίδια στιγμή άνδρες των ομάδων ΔΙ.ΑΣ. και ΔΕΛΤΑ πραγματοποιούσαν στη συμβολή της Ιεράς Οδού με την Κωνσταντινουπόλεως ελέγχους σε 25 δικυκλιστές, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες συμμετείχαν σε μηχανοκίνητη πορεία της Χρυσής Αυγής. Κατά τη διάρκεια των ελέγχων προσήγαγαν συνολικά 6 άτομα, εκ των οποίων οι 3 υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος.

 Περίπου στις 2.00 τα ξημερώματα, όλοι οι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού δεν προέκυψε σε βάρος τους κανένα στοιχείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.