Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Προκλητικό δημοσίευμα της Bild - τα "χώνουν" τον Σαμαρά

Διαβάστε την απάντηση του planet-greece

Τη στιγμή που όπως γίνεται γνωστό από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, στον αγώνα της Παρασκευής θα δώσει το "παρών" και η Άγκελα Μέρκελ, οι γερμανοί δημοσιογράφοι, με πρώτη τη Bild, προκαλούν ακόμη περισσότεροι τους παίχτες της Εθνικής μας, στρέφοντας τα πυρά τους κυρίως στον Γιώργο Σαμαρά....



"Τι απεριποίητος τύπος..." γράφει η γερμανική εφημερίδα Bild για τον άσσο της Εθνικής μας Ομάδας, Γιώργο Σαμαρά, που σε δημοσίευμά της υποστηρίζει ότι ο διεθνής μας χρησιμοποιεί για τα μαλλιά του βερνίκι παπουτσιών.
"Ο Έλληνας επιθετικός, Γιώργος Σαμαράς, δεν είναι μόνο ένας από τους καλύτερους Έλληνες παίκτες αλλά και ένας από τους πιο πρωτοπόρους..." αναφέρει με μια προκλητική δόση ειρωνίας η Bild και συνεχίζει:
"Ο Έλληνας διεθνής, πριν από κάθε παιχνίδι απλώνει στα μαλλιά του βερνίκι παπουτσιών για να μη χάσει τη φόρμα της η χαίτη του" σημειώνει στο δημοσίευμα.  

Ερώτηση του planet-greece: Τις γυναίκες σας ρε γερμαναράδες, γιατί τις έχετε αξύριστες;

1 σχόλιο:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.