Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Άνω-Κάτω για μια γυναίκα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

Στα... κάγκελα ο Μανώλης!

Το παρασκήνιο για την έδρα στη Β΄Αθήνας καλά κρατεί στο στρατόπεδο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Θα κρατήσει αυτή τη φορά την έδρα ο Πάνος Καμμένος στη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια η θα διαλέξει να κρατήσει και πάλι την έδρα στον Έβρο; Οι πληροφορίες μας λένε ότι ο αρχηγός των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ θα....

 προτιμήσει αυτή τη φορά την έδρα της Β΄Αθηνών. Αυτό συνεπάγεται ότι ο Γιάννης Μανώλης θα μείνει εκτός κοινοβουλίου.

Αν στη θέση του Γ.Μανώλη όμως ήταν γυναίκα υποψήφια βουλευτής και μάλιστα με πολύ στενές σχέσεις με γνωστό μεγαλοπαράγοντα, τι θα διάλεγε να κάνει ο Καμμένος;

Για ποιο λόγο λοιπόν «θυσιάστηκε» στις 6 Μαίου ή έδρα του κ.Ουζουνίδη στον Έβρο; Για τα μάτια μιας γυναίκας!

Σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες του spirospero.gr ο Πάνος Καμμένος προτίμησε την έδρα στον Έβρο την προηγούμενη φορά, για να χριστεί βουλευτίνα η «αγαπημένη» γνωστού μεγαλοπαράγοντα (που έχει σχέση με τα media - σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece!!!) που ήταν τελευταία μετά τους εκλεγμένους σε σειρά προτίμησης.

Δεν θα γίνει όμως το ίδιο τώρα και με τον Γιάννη Μανώλη, το πιο «δυνατό» χαρτί των Ανεξάρτητων, αφού ούτως ή άλλως η εν λόγω κυρία τώρα δεν εκλέγεται!

Η «αγαπημένη" του «κυρίου» μεγαλοπαράγοντα είχε μεγαλύτερο πολιτικό υπόβαθρο;

Για μια γυναίκα οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ «θυσιάζουν» έδρες. Το πολιτικό παρασκήνιο καλά κρατεί και ο δικός μας σπίνος βρίσκεται εκεί! Σύμφωνα με πληροφορίες από φιλικά προσκείμενα πρόσωπα του Γ.Μανώλη, ο τελευταίος φέρεται να είπε το εξής: "Ο Καμμένος μπορεί να φύγει από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ...ΕΓΩ ΠΟΤΕ!!!"

Θα επανέλθουμε...

1 σχόλιο:

  1. H Boυλβουκέλη είναι; Καλό γκομενάκι, τώρα καταλαβαινω γιατί προτιμούν αυτή από τον Μανώλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.