Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Μαύρος στο τιμόνι, Βλάχος εκτελεστής...

Όπως παλιά...

Ο Βαγγέλης Βλάχος είχε πάρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού σε ηλικία 20 ετών με προτροπή του Θωμά, στην ΑΕΚ. Τώρα ο Μαύρος του δίνει και τη θέση του προπονητή....



Οι δυο τους δένονται με φιλία η οποία δεν «τσαλακώθηκε» παρά τη μετακόμισή του Βλάχου στον Παναθηναϊκό όταν ήταν ο αρχηγός της ΑΕΚ!

Τότε ο Μαύρος είχε αρνηθεί το περιβραχιόνιο του αρχηγού προτείνοντας τον Βαγγέλη ως αρχηγό. Σήμερα του δίνει μία δεύτερη ευκαιρία: να γίνει ο πρώτος προπονητής της Ένωσης.

Η συνάντηση των δύο ανδρών έγινε στην καφετέρια του Μαύρου στον Άλιμο. Εκεί συμφωνήθηκε το πλαίσιο συνεργασίας το οποίο θα επικυρωθεί αύριο στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων όταν και θα πέσουν οι υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές για συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους.

Ο Βλάχος σε επικοινωνία που είχε μαζί του το Sport24.gr δήλωσε «ευτυχισμένος που θα εργαστώ στην ΑΕΚ. Είναι τεράστια τιμή για εμένα και θα κάνω τα πάντα για να ανταποκριθώ επαρκώς».

Όπως σας είχε ενημερώσει από το πρωί της Δευτέρας, ο Βλάχος αντιμετωπίζει την ευκαιρία που του δίνεται ως την πλέον σημαντική στην προπονητική καριέρα του η οποία ως σήμερα είχε πολλά σκαμπανεβάσματα.



Το who is who

Ο Βαγγέλης Βλάχος γεννήθηκε στις 6 Ιανουαρίου του 1962, στην Νέα Αρτάκη Ευβοίας. Ως το 1984 φορούσε τη φανέλα της ΑΕΚ και στη συνέχεια πήρε μετεγγραφή στον Παναθηναϊκό.

Το 1993 άρχισε την προπονητική καριέρα του στη Βουλιαγμένη και στη συνέχεια σπούδασε στη σχολή Κοβερτσιάνο της Ιταλίας. Διετέλεσε βοηθός προπονητής του Βασίλη Δανιήλ στον Παναθηναϊκό, ενώ το καλοκαίρι του 1999 ανέλαβε την Καβάλα, αλλά αποχώρησε τον Νοέμβριο του ίδιου έτους.

Τον Ιανουάριο του 2000 κάθισε στον πάγκο της Ξάνθης, αλλά έμεινε μόνο δύο μήνες στην ομάδα της Θράκης και το καλοκαίρι του ίδιου έτοτυς πήγε στην Παναχαϊκή. Τον Φεβρουάριο του 2001 παραιτήθηκε από την ομάδα της Πάτρας και το καλοκαίρι μετακόμισε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Το 2002 ανέλαβε τον Φωστήρα, όμως παραιτήθηκε τνο Σεπτέμβριο και τον Νοέμβριο του ίδιου έτους ανέλαβε την Καλλιθέα. Επόμενος σταθμός του ήταν ο Ιωνικός, ενώ το καλοκαίρι του 2005 τον βρίσκουμε στον ΟΦΗ, προτού καθίσει στον πάγκο του Πανιωνίου.

Τον Ιούλιο του 2007 ανέλαβε τον Ηρακλή, ενώ τον Οκτώβριο του 2009 πήρε τα ηνία του Αστέρα Τρίπολης όπου έμεινε ως τις 16 Ιανουαρίου του 2011 όταν και απολύθηκε, «πληρώνοντας» την κακή πορεία της ομάδας της Αρκαδίας.

πηγή: sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.