Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Μπουτάρης: Το ΥΜΑΘ συντηρούσε έναν πελατειακό χαρακτήρα

Άσε μας ρε Μπουτάρη.
Αντίθετος με την επανασύσταση του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης εμφανίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης. Εξέφρασε την λύπη του...
σημειώνοντας οτι το Υπουργείο «συντηρούσε έναν πελατειακό χαρακτήρα». «Θα ήμασταν υπέρ μιας γραμματείας αν είχαν περιγραφεί οι ακριβείς της δραστηριότητες» κατέληξε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης προκαλώντας την αντίδραση δημοτικών συμβούλων της μείζονος αντιπολίτευσης.
«Ευτυχώς που λειτούργησε και πάλι του ΥΜΑΘ» τόνισε από την πλευρά του ο επικεφαλής της «Ομάδας Δημιουργίας», Κώστας Γκιουλέκας για να προσθέσει ότι σε καμία περίπτωση το ΥΜΑΘ δεν πρέπει να λειτουργεί ως υπουργείο – βιτρίνα αλλά να παράγει ουσιαστικό έργο για τη Βόρεια Ελλάδα.

1 σχόλιο:

  1. Τι ακριβώς έργο έκανε το ΥΜΑΘ? Αν δεν έκανε έργο τόσα χρόνια, πώς θα κάνει τώρα? Απέκτησαν ξαφνικά τεχνογνωσία και φιλότιμο? Ή απλά θέλουμε έναν πολύ ακριβό τρόπο να λέμε στους άλλους πέρι της ελληνικότητας της Μακεδονίας και παρεπιπτόντως να βολέψουμε και κανένα ανηψάκι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.