Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Έχασε τη..."μπάλα" με τα κιλά και παλεύει να αδυνατίσει!


Έχασε τη..."μπάλα" με τα κιλά και παλεύει να αδυνατίσει! Στόχος της Jessica Simpson είναι να φτάσει τα 58 κιλά μέχρι το τέλος του έτους και από ότι φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά της....


Η διάσημη τραγουδίστρια εθεάθη το Σάββατο έξω το γυμναστήριο στο οποίο πηγαίνει στο Λος Άντζελες, παλεύοντας να χάσει τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης.

Οι παρουσίες της Simpson στο γυμναστήριο είναι σχεδόν καθημερινές, ενώ έχει αναλάβει να γίνει πρόσωπο των Weight Watchers, όπως είχε κάνει παρελθόν και η Jennifer Hudson.

Η 31χρονη γέννησε πριν από περίπου δύο μήνες, αλλά η αλήθεια είναι πως είχε πάρει αρκετά κιλά προτού μείνει έγκυος.

Η ίδια βέβαια δεν έχει κανένα πρόβλημα να μιλά για τα κιλά της αφού μέσα από το Twitter μοιράζεται με τους θαυμαστές της τις ανησυχίες της καθώς και στιγμιότυπα από την «μάχη» που δίνει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.