Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Σταύρος Νιάρχος: Παντρεύεται ο περιζήτητος εργένης ;


Σταύρος Νιάρχος: Παντρεύεται ο περιζήτητος εργένης ; Δύο χρόνια σχέσης φαίνεται πως είναι αρκετά για τον Σταύρο Νιάρχο, ώστε να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του Τζέσικα Χαρτ....
Η καλλονή από την Αυστραλία ενδέχεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, αφού το ζευγάρι όχι μόνο συζεί αλλά και οι γονείς του νεαρού κληρονόμου την έχουν συμπαθήσει πολύ!

Ο Σταύρος Νιάρχος μοιάζει πιο βέβαιος από ποτέ να κάνει το παραπάνω βήμα στη σχέση του, να αφήσει τις εφήμερες περιπέτειες του παρελθόντος και να κάνει τη δική του οικογένεια. Και φαίνεται πως στο πρόσωπο της Τζέσικα βρήκε την κατάλληλη γυναίκα για να το πράξει.

Το ζευγάρι μένει μαζί εδώ και περίπου έναν χρόνο σε ένα πολυτελέστατο διαμέρισμα στο Απερ Ιστ Σάιντ του Μανχάταν, μια από τις καλύτερες συνοικίες της Νέας Υόρκης. Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε να κάνουν χαλαροί τη βόλτα τους στους δρόμους της πόλης, χωρίς να τους ενοχλεί η παρουσία των παπαράτσι.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τη γλυκιά Τζέσικα να έχει κερδίσει τη συμπάθεια των γονιών του Σταύρου, του Φίλιππου και της Βικτώριας, κάτι που ενισχύει τα σενάρια περί γάμου.

Ομως, από τη στιγμή που δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα, κανείς δεν ξέρει πότε το ζευγάρι σκοπεύει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Η κοινή εμφάνισή τους πριν από λίγες μέρες ουσιαστικά διαψεύδει δημοσιεύματα του αυστραλιανού Τύπου πως το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Οι συμπατριώτες της Τζέσικα επικαλέστηκαν πηγές από το περιβάλλον της 26χρονης, οι οποίες ανέφεραν πως εκείνος της ζήτησε να χωρίσουν ύστερα από ένα ταξίδι τους στις Μαλδίβες.

Προς το παρόν, η Τζέσικα, απερίσπαστη από τα όποια δημοσιεύματα, έδειξε ακόμη μία φορά πόσο εντυπωσιακή είναι για λογαριασμό της ιταλικής έκδοσης του «Elle».

Ντυμένη σπορτίφ και με καλοκαιρινή διάθεση, η «Μπριζίτ Μπαρντό της Αυστραλίας» εντυπωσίασε με την απλότητα και το σεξαπίλ της, χωρίς να χρειαστεί να βγάλει τα ρούχα της μπροστά στον φακό για να το πετύχει.

ΠΩΣ «ΤΥΛΙΞΕ» ΤΟΝ ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟ ΕΡΓΕΝΗ

Οταν τον Δεκέμβριο του 2010 γνώρισε τον Σταύρο Νιάρχο σε μια επίδειξη μόδας της εταιρείας Karen Millen, ούτε και η ίδια θα πίστευε πως δύο χρόνια αργότερα θα ήταν μαζί του και θα σκέφτονταν τον γάμο. Ο περιζήτητος κληρονόμος έχει τη φήμη του playboy που αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα. Ομως τώρα ο γόνος της εφοπλιστικής οικογένειας θα ρίξει άγκυρα στην καρδιά της Τζέσικα.

Οι δυο τους τα πάνε πολύ καλά καθώς έχουν κοινά ενδιαφέροντα. Τους αρέσουν πολύ τα ταξίδια και τα πάρτι, ενώ πολλές φορές παρακολουθούν μαζί επιδείξεις μόδας. Εννοείται πως έχουν κάνει και το απαραίτητο «τουρ» στα ελληνικά νησιά, ενώ πρόσφατα ταξίδεψαν μέχρι τις μαγευτικές Μαλδίβες.

Η καριέρα της μέχρι τη «χρυσή» γνωριμία

Η αλήθεια είναι πως έγινε περισσότερο γνωστή λόγω της σχέση της με τον Σταύρο Νιάρχο παρά για τα επιτεύγματά της στις πασαρέλες, τα οποία όμως δεν είναι και αμελητέα. Η 26χρονη αμερικανοθρεμμένη Χαρτ ξεχώρισε λόγω του χαρακτηριστικού χαμόγελού της. Το μικρό κενό ανάμεσα στα δύο μπροστινά δόντια έκανε αμέσως του Αυστραλούς να την παρομοιάσουν με την Μπριζίτ Μπαρντό, κάτι που αποδείχθηκε «κλειδί» για την πορεία της καριέρας της.

Οπως αρκετά μοντέλα έτσι και εκείνη αναδείχθηκε από τη φωτογράφησή της για το περιοδικό «Sports Illustrated» πριν από λίγα χρόνια. Στην πορεία ήρθαν και άλλες σημαντικές συνεργασίες με brandnames όπως Guess, Triumph, Esprit, Target και GAP. Αργότερα προσπάθησε να δοκιμάσει την τύχη της στην υποκριτική όμως χωρίς επιτυχία, ενώ πριν γνωρίσει τον Σταύρο Νιάρχο, είχε απασχολήσει τα μίντια για τη σχέση της με τον Νίκολας Ποτς, μέλος του ροκ συγκροτήματος Tamarama.

Η σχέση τους δεν προχώρησε παρά το γεγονός πως αγόρασαν διαμέρισμα 1 εκατ. δολαρίων στη Νέα Υόρκη για να στεγάσουν τον έρωτά τους. Χώρισαν όταν εμφανίστηκε στη ζωή της ο Σταύρος Νιάρχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.