Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Το ΠΑΣΟΚ, όπως το γνωρίζαμε, έχει πεθάνει!


Πρόσκληση για αυτο-οργάνωση μέσω συγκρότησης ομάδων πρωτοβουλιών από τις οποίες θα αναδειχθούν οι νέες οργανώσεις του Κινήματος απηύθυνε στον κόσμο και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στην ΚΟ του κόμματος....



«Το ΠΑΣΟΚ -όπως το γνωρίζαμε- έχει τελειώσει», τόνισε ο κ. Βενιζέλος και χαρακτήρισε καταλυτική την τελευταία τριετία. Υποστήριξε ακόμα ότι η δανειακή σύμβαση που υπέγραψε το ΠΑΣΟΚ είναι αυτή που επιτρέπει την επαναδιαπραγμάτευση, ενώ αναφερόμενος στη συνεργασία με τη ΝΔ, είπε χαρακτηριστικά "συνεργαζόμαστε αλλά δεν ταυτιζόμαστε ούτε αξιακά ούτε ιδεολογικά".

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ όρισε ως κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους το Μιχάλη Χρυσοχοίδη και την Εύη Χριστοφιλοποούλου καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ο Ανδρέας Λοβέρδος δεν δέχθηκε τη θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.