Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Παρουσίαζε τον εραστή του στη γυναίκα του ως... καλόγερο!

Παρουσίαζε τον ερωτικό του σύντροφο στη γυναίκα του ως καλόγερο που τον βοηθούσε να μπει στο δρόμο του Θεού. Ο λόγος για έναν άντρα στην Πάτρα...

ο οποίος έβαλε τον ερωτικό του σύντροφο να προσποιηθεί τον... καλόγερο, για να ρίξει στάχτη στα μάτια της συζύγου!
Ο ''καλόγερος'' κυριολεκτικά «κατασκήνωσε» για ενάμιση μήνα στο σπίτι του ζευγαριού, με αποτέλεσμα η γυναίκα να ανακαλύψει όλη την αλήθεια και να γίνει έξω φρενών! Ο σύζυγος είναι εισοδηματίας και η σύζυγος συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος, ενώ από τον γάμο τους έχουν αποκτήσει δύο παιδιά ηλικίας 8 και 10 ετών.

Κάποια στιγμή η σύζυγος άρχισε να εντοπίζει παράξενα πράγματα στη συμπεριφορά των δυο αντρών και τότε ανακάλυψε την αλήθεια η οποία αποδείχθηκε ο χειρότερός της εφιάλτης. Ο καλόγερος αποδείχθηκε «μαϊμού» και εκτός αυτού, αποδείχθηκε και ο κρυφός ερωτικός σύντροφος του συζύγου της!

Η σύζυγος δεν έκανε φασαρία. Σύμφωνα με το dete.gr, προτίμησε να κινηθεί νομικά. Το πρώτο που έκανε ήταν να καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων ζητώντας να φύγει ο δήθεν καλόγερος απ' το σπίτι της. Μάλιστα η απόφαση του δικαστηρίου εκδόθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και δικαίωσε απόλυτα τη σύζυγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.