Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Συνέλαβαν τους ληστές τραπεζών που γάζωσαν αστυνομικούς με καλάσνικοφ

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στη Βόρειο Ελλάδα. Σύμφωνα με αποκλειστικές και απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες του planet-greece, μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 19 άτομα, μεταξύ των οποίων και ένας νεαρός αστυνομικός, ο οποίος είχε ηγετική δράση στην αδίστακτη σπείρα των ληστών.....



Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του planet-greece η αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Μέχρι στιγμής ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκονται και οι τρεις άνθρωποι που διαδραμάτιζαν ηγετικό ρόλο στη σπείρα, μεταξύ των οποίων και έναν νεαρός Ειδικός Φρουρός!

Πρόκειται για τη συμμορία που πριν μερικές ημέρες γάζωσε με καλάσνικοφ αστυνομικούς  στην Καβάλα, κατά τη διάρκεια της απόπειρας ληστείας σε τράπεζα της πόλης. Οι ίδιοι ευθύνονται για μπαράζ ληστειών σε τράπεζες και ΑΤΜ καθώς και για αρκετές ληστείες με εκρηκτικούς μηχανισμούς!

Μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί πολλά καλάσνικοφ και πιστόλια, όπως επίσης αλεξίσφαιρα αλλά και εκρηκτικές ύλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.