Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Κατηγορούν την Ελλάδα για εκπαίδευση τρομοκρατών τα Τουρκικά ΜΜΕ!

Κατηγορούν την Ελλάδα για εκπαίδευση τρομοκρατών τα Τουρκικά ΜΜΕ, με αφορμή τη δολοφονία αστυνομικού στην περιοχή Γκαζιοσμάνπασά της Κωνσταντινούπολης!...
Σύμφωνα με δημοσιεύματα των εφημερίδων "Star" και "Milliyet", για τη δολοφονία του άτυχου άνδρα, καταζητούνται δύο νεαροί, ένας άνδρας και μία γυναίκα, οι οποίοι "ανήκουν σε παράνομη αριστερή οργάνωση και ότι έτυχαν εκπαίδευσης στο στρατόπεδο Λαυρίου στην Ελλάδα και στην συνέχεια ήρθαν στην Τουρκία παράνομα με πλαστές ταυτότητες"!

Και η "Τurkiye" γράφει για το θέμα στην πρώτη σελίδα με τον τίτλο "Ιδού οι δολοφόνοι του αστυνομικού" και στην λεζάντα των φωτογραφιών τους γράφει ότι "ανακοινώθηκε πως είχαν εκπαιδευτεί στα στρατόπεδα τρομοκρατών στην Ελλάδα". Η Radikal αναφέρεται στο θέμα με τον τίτλο "Η αστυνομία καταζητεί παντού τους 2 τρομοκράτες" και επισημαίνει ότι είχαν εκπαιδευτεί στην Ελλάδα.
Η Haberturk γράφει για το ίδιο θέμα με τον τίτλο "Τους κυνηγά η αστυνομία" επισημαίνοντας ότι είναι μέλη της παράνομης αριστερής οργάνωσης DHKP-C και εκπαιδευτήκαν στο στρατόπεδο του Λαυρίου στην Ελλάδα.
Στο ίδιο μήκος κύματος κυμαίνονται και τα δημοσιεύματα στις εφημερίδες Yeni Safak, Vatan και Zaman.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.