Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Αυτή είναι η κοπέλα που συγκίνησε το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η βράβευση της δημοτικής υπαλλήλου του Δήμου Θεσσαλονίκης, Μαρίνας Φωτίου, που κατάφερε να κατακτήσει...
το ασημένιο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης των ατόμων με αναπηρία, στο αγώνισμα των 100 μέτρων ύπτιο.
Πρόκειται για μια προσωπική ιστορία που συγκινεί αλλά συγχρόνως αποτελεί τρανταχτό παράδειγμα της δύναμης που δίνει στον άνθρωπο η θέληση και το πάθος για ζωή.
Όπως είπε η Μαρίνα Φωτίου από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου, ένα μήνα μετά τη γέννησή της οι γονείς της την παράτησαν στο δημοτικό βρεφοκομείο «ο Άγιος Στυλιανός». Στα έξι της χρόνια βρέθηκε ανάδοχη οικογένεια. Οι άνθρωποι που την μεγάλωσαν σήμερα παραβρέθηκαν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου και καμάρωσαν για την επιτυχία της θετής κόρης τους. Οι ίδιοι μερίμνησαν για να ολοκληρώσει τις σπουδές της στη Νομική Σχολή του ΑΠΘ. Μέχρι σήμερα οι γονείς της βρίσκονται στο πλευρό της και όπως λέει και η ίδια, την μεγάλωσαν σαν να είναι φυσικό τους παιδί. Σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο χειροκρότησε την υπάλληλο της νομικής υπηρεσίας του Δήμου, Μαρίνας Φωτίου, η οποία κατάφερε και διακρίθηκε στους πανελλήνιους αγώνες κολύμβησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.