Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Καταδρομική επίθεση εμπρηστών στα γραφεία της microsoft στο Μαρούσι

Με την απειλή όπλων και φορώντας κουκούλες, τρεις άγνωστοι άνδρες ανάγκασαν τους φύλακες του κτιρίου της Microsoft στο Μαρούσι να απομακρυνθούν και στη συνέχεια...


 αφού περίελουσαν περιμετρικά το κτίριο με βενζίνη, έβαλαν φωτιά και εξαφανίστηκαν.

Συγκεκριμένα, οι δράστες εμφανίστηκαν με φορτηγάκι γύρω στη 1.45 τα ξημερώματα της Τετάρτης χωρίς να έχουν κίνητρο τη ληστεία.

To κτίριο ,όπως γράφει το newpost.gr,έχει υποστεί σοβαρές ζημιές από την πυρκαγιά, η οποία έφτασε μέχρι τον τρίτο όροφο. Να σημειωθεί ότι το κτίριο είχε πρόσφατα ανακαινιστεί.

Ο φύλακας ενημέρωσε την πυροσβεστική που κατάφερε να θέσει τη φωτιά υπό έλεγχο, ενώ η αστυνομία έχει αποκλείσει το χώρο.

Άνδρες της αντιτρομοκρατικής έχουν ζώσει το κτίριο ενώ το «βαν» που χρησιμοποίησαν οι δράστες μεταφέρεται ήδη στα εργαστήρια για εξέταση.

Το περιστατικό είναι ιδιαίτερα περίεργο και έχει έντονο το «άρωμα» της τρομοκρατίας.

2 σχόλια:

  1. 13:45 δεν είναι ξημερώματα ρε γάτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχετε απόλυτο δίκιο. Γκάφα, λόγω κεκτημένης ταχύτητας. Διορθώθηκε. Ευχαριστούμε πολύ.

      Διαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.