Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Γαρμπή - Σχοινάς: Τελικά πλήρωσαν 300.000 ευρώ στην εφορία ή απλά λόγος να γίνεται;

Απάντηση σε προηγούμενη δήλωσή του που άναψε φωτιές έδωσε ο Διονύσης Σχοινάς. Ο τραγουδιστής, πριν λίγες ημέρες, είχε δηλώσει σε συνέντευξη πως μαζί με την Καίτη Γαρμπή είχαν πληρώσει στην εφορία 300.000 ευρώ…

Ωστόσο, ο ίδιος με νέα του δήλωση εξήγησε πως αυτό δεν συνέβη φέτος: «Παλιά αυτό. Όχι τώρα. Δώσαμε αυτό το ποσό, πριν 7-8 χρόνια. Δεν είπα ότι τα δώσαμε φέτος αυτά τα λεφτά, αλλά ότι γενικά έχουμε δώσει πολλά λεφτά στην εφορία. Άμα τα βγάζαμε φέτος, θα έπρεπε να έχουμε βγάλει 1,5 εκατομμύριο! Πού; με διήμερα; ποτέ!», είπε χαρακτηριστικά.
Στην κάμερα του Star όμως, μίλησε και η Καίτη Γαρμπή, η οποία αποκάλυψε τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα: «Τον Οκτώβρη θα κάνω κάτι πολύ διαφορετικό, θα εμφανιστώ σε μια αίθουσα κινηματογράφου, όπου θα κάνω μια μουσική παράσταση. Γίνεται για πρώτη φορά, με έχει ενθουσιάσει και διαφέρει πολύ απ΄ότι έχω κάνει μέχρι τώρα!», ανέφερε η τραγουδίστρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.