Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Σάκης Μπουλάς: "Μη σώσω να κάνω ξανά τηλεόραση, αφού δεν πληρώνουν"

Απλήρωτοι παραμένουν οι συντελεστές του πετυχημένου σίριαλ του Μέγκα 50-50, σύμφωνα με τον Σάκη Μπουλά, ο οποίος...

μίλησε για το πόσο η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει τον κλάδο των ηθοποιών, σε συνέντευξή του στο περιοδικό "Λοιπόν". "Αγωνιζόμαστε να πάρουμε τα λεφτά μας για το 50-50. Δεν έχουμε πληρωθεί. Είναι ένα μεγάλο πρόβλημα αυτό, το οποίο θα πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να το λύσουμε. Είναι εύκολο σε κάποιον να λέει δεν έχω να σου δώσω, αλλά όταν έχεις δουλέψει τόσο σκληρά. Έτσι γίνομαι κι εγώ επιχειρηματίας και παραγωγός αν είναι να προσλαμβάνω κόσμο και να μην πληρώνω. Η κρίση έτσι εκδηλώνεται. Όταν αρχίζει ο καθένας και δεν είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του.
Πήγα στην Κύπρο, έκανα ένα σίριαλ το χειμώνα, με λεφτά ελάχιστα σε σχέση με αυτά που παίρνω εδώ, το 1/5 περίπου. Πήγα με τον Βασίλη Θωμόπουλο, περάσαμε πολύ δύσκολα, σκληρές συνθήκες, καμία σχέση με τον τρόπο που δουλεύουμε εδώ, ανοργάνωτα πράγματα. Δωδεκάωρα γυρίσματα με βαρυχειμωνιά. Ξυπνούσα στις 7 το πρωί και γυρνούσα στο ξενοδοχείο στις 10 το βράδυ, σε καθημερινή βάση. Ταξίδι κάθε εβδομάδα, αεροπλάνο, «πηγαινέλα» και δεν πληρώθηκα.Μιλάω ανοιχτά και δε φοβάμαι τίποτα. Μη σώσω να κάνω ποτέ ξανά τηλεόραση στη ζωή μου. Να ζητάς τα λεφτά σου, να ζητιανεύεις από τα λογιστήρια, από κάποιον που είναι δεδομένο ότι τα έχει;"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.