Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Αυξημένα εμφανίζονται τα κρατικά έσοδα τον Ιούλιο

Βελτίωση καταγράφεται στην πορεία των εσόδων τον Ιούλιο. Βελτίωση καταγράφεται στην πορεία των εσόδων τον Ιούλιο...
Βελτίωση καταγράφεται στην πορεία των εσόδων τον Ιούλιο. Οι φόροι έχουν εκτιναχθεί στα ύψη λόγω της μείωσης του αφορολογήτου ορίου στις 5.000 ευρώ, της αύξηση των τεκμηρίων διαβίωσης και των περικοπών στις φοροαπαλλαγές.
Σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών οι εισπράξεις του Δημοσίου καταγράφουν μικρή αύξηση περίπου 5% στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του 2011.
Ο καθαρός φόρος που περιμένει να βάλει στα ταμεία του το Δημόσιο από τα πρώτα 2.717.139 εκκαθαριστικά τα οποία έχουν ταχυδρομηθεί μέχρι σήμερα ανέρχεται σε 3 δισ. ευρώ, ποσό το οποίο ξεπερνά κατά πολύ το 1,1 δισ. ευρώ που εισπράχθηκε πέρυσι από την εκκαθάριση του συνόλου των 5,7 εκατ. φορολογικών δηλώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.