Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Πετάει για Βερολίνο...

Με τις ευλογίες Σαμαρά...

Στο Βερολίνο πρόκειται να μεταβεί την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, όπου θα έχει συνάντηση με τον...

Ομοσπονδιακό Υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σε συνέχεια των επαφών του πρωθυπουργού σε Γερμανία και Γαλλία για το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής της χώρας μας.

Εξάλλου, όπως επίσης έγινε γνωστό από το υπουργείο Οικονομικών, ο κ. Στουρνάρας θα συναντηθεί με τους επικεφαλής της τρόικας την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου, δύο ημέρες μετά την άφιξη των εκπροσώπων των δανειστών στην Αθήνα, για την έγκριση του πακέτου των μέτρων ύψους 11,7 δις. ευρώ.

Επίσης, στις 13 Σεπτεμβρίου την Ελλάδα θα επισκεφτεί ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας Πιέρ Μοσκοβισί. Εν τω μεταξύ, βέβαιος ότι η αποχώρηση μέλους από την ευρωζώνη συνιστά μία απειλή για το σύνολό της, εμφανίζεται ο Πιέρ Μοσκοβισί.

Σε συνέντευξή του στην οικονομική εφημερίδα "les Echos" ο κ Μοσκοβισί είπε, ότι η θέση που η Γερμανία υιοθετεί έναντι της Ελλάδας είναι θετική και αναφέρει ότι τυχόν ελληνική έξοδος από την ευρωζώνη θα ήταν σημαντικό σοκ.

Η συνάντηση που είχαν την προηγούμενη βδομάδα η καγκελάριος Μέρκελ κι ο πρόεδρος Ολάντ υπήρξε σε εξαιρετικό βαθμό ωφέλιμη, το μήνυμα μας είναι παραπλήσιο με αυτό των Γερμανών, τονίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.