Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Συνεχίζει την "επιλεκτική" ενημέρωση η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. στο MEGA


Χέρι - χέρι συνεχίζει να βαδίζει η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας με το MEGA, το οποίο προτιμά για επιλεκτική "διαρροή" πληροφοριών, σε ότι έχει να κάνει με...



τις ανακοινώσεις που επισήμως βγάζει η αστυνομία μισή έως μία ώρα αργότερα. Βέβαια, στο MEGA έχουν ξεχάσει πώς είναι το πραγματικό ρεπορτάζ, αφού για να βγουν στον δρόμο και να κρατήσουν μικρόφωνο είναι τόσο δύσκολο όσο το ταξίδι με τα πόδια στον πλανήτη Άρη!

¨Εχουν μάθει να καλύπτουν τις αδυναμίες τους για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ρεπορτάζ, μέσω συγκεκριμένων δίαυλων επικοινωνίας, με τους οποίους φροντίζουν να έχουν καθημερινό "αλισβερίσι".

Ότι και να κάνουν, όμως, ΠΑΝΤΑ το MEGA θα έρχεται δεύτερο, στο αστυνομικό ρεπορτάζ, γιατί πολλές φορές, καλή η εσωτερική πληροφόρηση, αλλά το ρεπορτάζ άλλα λέει...

Θα τα ξαναπούμε σύντομα.... (ισχύει και για τις "πηγές" τις ΕΛΑΣ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.