Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

O στρατός δεν πρεπει να φυλάξει τα σύνορα;

Σε δεινή θέση βρίσκονται οι αρχές στην Σύμη εξαιτίας του κύματος μεταναστών που δέχεται καθημερινά το νησί.Με αστυνομική δύναμη μόνο 10 ατόμων και με το σκάφος του λιμενικού που εκτελεί και χρέη ασθενοφόρου για βαριές περιπτώσεις ,χαλασμένο εδώ και 5 μήνες(!!!),αφού δεν...


 υπάρχει το απαραίτητο κονδύλι για την επισκευή του ,δεν υπάρχει κανένας τρόπος να ανακοπεί το κύμα λαθρομετανάστευσης προς το νησί.Ο δήμαρχος Λευτέρης Παπακαλοδούκας κάνει έκληση να διαφυλάξει ο στρατός τα σύνορα της χώρας.Λέει μάλιστα πως αυτή τη στιγμή οι 200 στρατιώτες που υπηρετούν στο νησί φυλάνε μόνο το στρατόπεδο.
Σύμφωνα πάντα με τον δήμαρχο , οι λαθρομετανάστες αυτή την στιγμή στο νησί ξεπερνούν τους 200 ,ανάμεσά τους και μικρά παιδιά ,οι οποίοι διαμένουν στον προαύλιο χώρο του αστυνομικού τμήματος και οι ίδιοι λένε ότι στα Τουρκικά παράλια αυτή την στιγμή υπάρχουν χιλιάδες λαθρομετανάστες που αναζητούν τρόπο να περάσουν στα Ελληνικά νησιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.