Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Κλάματα των εργαζομένων στον ΑΝΤ1 - βροχή οι αποχωρήσεις

Μόνο στο planet-greece

Δεν έχουν τέλος από το πρωί οι αγκαλιές και οι αποχαιρετισμοί στην τηλεόραση του ΑΝΤ1. Δημοσιογράφοι αλλά και τεχνικοί αποχαιρετούν....


τους συναδέλφους τους μετά από πολλά χρόνια ουσιαστικής συμβολής στην εδραίωση του δελτίου του σταθμού σε ένα από τα πιο έγκυρα.

14 τεχνικοι, όλοι από τα εξωτερικά συνεργεία και 5 δημοσιογράφοι, από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, φεύγουν από τον ΑΝΤ1, αφού είτε δε θέλησαν να υπογράψουν τις ατομικές συμβάσεις με μειωμένες αποδοχές που τους πρότεινε η επιχείρηση και ωθήθηκαν στην απόλυση, είτε δεν ανανεώθηκαν οι συμβάσεις τους.

Μιλάμε κυρίως για τεχνικούς, που ήταν οι "σημαίες" των συνεργείων του ΑΝΤ1, κάποιοι από αυτούς ήταν από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του σταθμού! Παρέες πολλών ετών, που είχαν σφυρηλατηθεί μέσα από το ρεπορτάζ στους δρόμους, σε αποστολές και πολέμους, διαλύονται γιατί η επιχείρηση βάζει πάνω απ' όλα τα νούμερα από τους ανθρώπους.

Κρίμα...

4 σχόλια:

  1. krima eidika se tetoies epoxes na se dioxnoun me to ena h tn alli tropo. ama fygoun texikoi kai dhmosiografoi ekei na deis tourkika....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά ο κύριος Κυριακού ακολουθεί τα χνάρια των Τσωχοχελάκηδων της Καλλιθέας και άλλων καναλάδων και ισοπεδώνει τους εργαζόμενους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Κυριακού ενδιαφέρεται μόνο για το κεφάλαιο του και δεν διακρίνει οτι το πραγματικό κεφάλαιο του είναι ο ΑΝΤ1. Ας μείνει ένα αποτυχημένο τουρκοκάναλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε ΒΕΒΑΙΑ ...........ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ "ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΣΥΡΙΑΛ "

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.