Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Σαν σήμερα, 5 Σεπτεμβρίου, παραδόθηκε το Νο2 της 17 Νοέμβρη


Είχε γίνει εμμονή στις Διωκτικές Αρχές ο εντοπισμός κι η σύλληψή του, αμέσως μόλις έγιναν γνωστά τα στοιχεία του, όπως και το πρόσωπό του. Θυμηθείτε στο planet-greece, πώς ο Δημήτρης Κουφοντίνας έκλεισε τον καυτό καλοκαίρι εξάρθρωσης της πρώτης γενιάς τρομοκρατών το καλοκαίρι του 2002....



Ένας άνδρας στις 5 Σεπτεμβρίου εμφανίστηκε στις 5 Σεπτεμβρίου 2002, έξω από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής λέγοντας στον φρουρό της πύλης «Είμαι ο Δημήτρης Κουφοντίνας και θέλω να παραδοθώ». Αν και δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια παράδοσής του σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece, αποτελεί κοινό μυστικό στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ. πως προέβη σε αυτήν την απόφαση ώστε η σύντροφός του και μάνα του παιδιού του, Αγγελική Σωτηροπούλου, να απαλλαγεί από τις κατηγορίες.

Ύστερα και από την παράδοση του Δημήτρη Κουφοντίνα άρχισαν να διαμορφώνονται οι γυναικείες πτέρυγες των φυλακών του Κορυδαλλού ώστε να ξεκινήσει η πολύκροτη και πολυαναμενόμενη δική στις 3/3/2003.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.