Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Όταν γίνεσαι "ρόμπα" για 50 ευρώ.


Στα χέρια των αστυνομικών έπεσε 35χρονος εφοριακός στην Κομοτηνή καθώς...


 κατηγορείται ότι ζήτησε και πήρε φακελάκι 50 ευρώ! Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία την καταγγελία σε βάρος του εφοριακού έκανε 39χρονη η οποία ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος για να της χορηγήσει βεβαίωση μη υποβολής φορολογικής δήλωσης, της ζήτησε "φακελάκι" 50 ευρώ προφασιζόμενος υποτιθέμενα χρέη της.

Μετά την καταγγελία οργανώθηκε ραντεβού - παγίδα και όταν παραδόθηκε το προσημειωμένο χαρτονόμισμα επενέβησαν οι αστυνομικοί και συνέλαβαν τον 35χρονο εφοριακό. Όπως προέκυψε μέχρι στιγμής, ο 35χρονος εφοριακός το προηγούμενο διάστημα είχε απαιτήσει και από άλλους τέσσερις πολίτες διάφορα χρηματικά ποσά, για την έκδοση νόμιμων βεβαιώσεων, αποκομίζοντας το ποσό των 500 ευρώ. Ο εφοριακός με τη δικογραφία σε βάρος του παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.