Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

54.000 "λεφτάδες" έβγαλαν έξω 20 δισ. ευρώ

Τους ξέρουν, όμως ακόμη δεν αποφασίζουν να τους φορολογήσουν. Ακόμη δεν κάνουν διασταυρώσεις μέσω της εφορίας και των δηλώσεων Πόθεν Έσχες για να διαπιστώσουν εάν πρόκειται για καραμπινάτες υποθέσεις ξεπλύματος βρώμικου χρήματος. Και για αυτό δεν χρειάζεται καμία διακρατική συμφωνία για να τους κατασχεθούν οι περιουσίες τους...



Τα ονόματα 54.00 ατόμων τα οποία έχουν στείλε τα χρήματά τους σ τράπεζες του εξωτερικού, έχει το ΣΔΟΕ στα χέρια του. Τα εμβάσματα είναι συνολικού ύψους 20 δισ. ευρώ.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, αντιπροσωπεία της Δημοκρατικής Αριστεράς, συναντήθηκε με στελέχη του ΣΔΟΕ, ζητώντας να ενημερωθεί για το περιεχόμενο του CD με τα ονόματα των προσώπων που έχουν στείλει εμβάσματα στο εξωτερικό.

Είναι αξιοσημείωτο επίσης ότι, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ, «τα στελέχη του ΣΔΟΕ εξέφρασαν τη δυσφορία τους για την απροθυμία της Τράπεζας της Ελλάδος και των ελληνικών τραπεζών να ανταποκριθούν έγκαιρα στα αιτήματα του ΣΔΟΕ, προβάλλοντας, όπως είπαν, αδικαιολόγητα προσκόμματα»




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.