Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της 82χρονης δασκάλας

Φόνος με 36 μαχαιριές

Σχεδόν τρεις μήνες μετά την στυγερή δολοφονία της 82χρονης συνταξιούχου εκπαιδευτικού που είχε αναστατώσει την Πάτρα στις 7 Ιουνίου, οι δολοφόνοι συνελήφθησαν και...

παραπέμφθηκαν στον ανακριτή Πατρών. Πρόκειται για ένα ζευγάρι 30χρονων τοξικομανών, που σκότωσαν την άτυχη ηλικιωμένη για να τη ληστέψουν!

Οι δράστες εμφανίστηκαν στην 82χρονη δασκάλα Ρεγγίνα Παπανδρέου ως ενδιαφερόμενοι για την ενοικίαση ενός διαμερίσματος, γι’ αυτό και εκείνη τους άνοιξε την πόρτα της χωρίς να υποψιαστεί τι θα ακολουθούσε. Το ζευγάρι όρμησε εναντίον της και άρχισε να την χτυπά, αλλά η ηλικιωμένη αντιστάθηκε σθεναρά και αυτό έκανε έξω φρενών τον 30χρονο δράστη, που έβγαλε μαχαίρι και άρχισε να τη χτυπά χωρίς δισταγμό!

Ο ιατροδικαστής είχε μετρήσει τότε 36 τραύματα στο κορμί της νεκρής εκπαιδευτικού, που βρέθηκε νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος! Το ζευγάρι των δολοφόνων είχε αναστατώσει το σπίτι της ψάχνοντας για χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα, όμως δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη τι ακριβώς άρπαξαν. Μετά την σύλληψή τους από την Ασφάλεια, ασκήθηκε σε βάρος τους δίωξη για ανθρωποκτονία ιδιαζόντως απεχθή, ληστεία και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.