Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Παίρνει περισσότερα κι απ΄τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κι είναι στο δημόσιο!


Πώς είναι δυνατόν, να εργάζεται στο δημόσιο, να αμοίβεται με 21.000 ευρώ τον μήνα (ως πρόεδρος) και με 15.000 ευρώ ο αντιπρόεδρος, και να συνεχίζουν να παίρνουν αυτούς τους προκλητικούς μισθούς, τη στιγμή που η κυβέρνηση κόβει λεφτά από παντού;.....



Στοιχεία μισθοδοσίας - για το επταμελές ΔΣ του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας - έδωσε χθες στη βουλή η βουλευτής Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας Φεβρωνία Πατριανάκου.

Προκλητικά, δεδομένης της κατάστασης και προφανώς ενδεικτικά του τι συνέβαινε κι εξακολουθεί να συμβαίνει, την ώρα που οι αιματηρές περικοπές φέρνουν απόγνωση.
Η ίδια μιλώντας στη βουλή, τόνισε: "Οι απολαβές των μελών του ΔΣ του Ταμείου είναι προκλητικά πολλαπλάσιες ακόμη και εκείνων του πρωθυπουργού", αποκαλύπτοντας ότι ο πρόεδρος Παναγιώτης Θωμόπουλος λαμβάνει 21.000 ευρώ το μήνα και ο πρώτος αντιπρόεδρος 15.500 ευρώ.

Αναγκάστηκε, βεβαίως, να απαντήσει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, υπογραμμίζοντας ότι η κυβέρνηση προτίθεται να επανεξετάσει τις αμοιβές των μελών του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

*planet-greece, με πληροφορίες από enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.