Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

«Έδιωξαν» τον Γιώργο Βουλγαράκη από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου


"Ενός κακού, μύρια έπονται" λέει ο θυμόσοφος λαός, κι απ' ότι φαίνεται στην περίπτωση του Γιώργου Βουλγαράκη ταιριάζει γάντι....



Σύμφωνα με την εφημερίδα τα «ΝΕΑ» , πάνω που ξεπέρασε το Βατοπέδι και προσπαθούσε να βάλει τη ζωή του σε μια τάξη, του έσκασε το real estate και άντε πάλι από την αρχή. Ο πρώην υπουργός στο πλαίσιο της «τακτοποίησης» της ζωής του προσελήφθη αρχικά ως επισκέπτης καθηγητής στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου.
Πάνω που ήταν να αρχίσει μαθήματα, ήρθαν οι καταγγελίες για τα 10,2 δισ. ευρώ ξέπλυμα, και στις αρχές της εβδομάδας ο πρύτανης του Πανεπιστημίου τον «παρακάλεσε» να μην αρχίσει τώρα οι συνεργασία του με το Ίδρυμα. «Το επόμενο εξάμηνο ίσως», του ανέφερε. Το «ίσως» έχει να κάνει με το διάστημα διαλεύκανσης της υπόθεσης,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.