Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Μιλάμε για μεγάλο μπορδέλο

Ρε παιδιά,είναι απίστευτο.
Το ΤΕΙΘεσσαλονίκης πλήρωνε τον λογαριασμό στη ΔΕΗ στο κτίριο που εκκενώθηκε χθες και τελούσε υπό κατάληψη από το 2006.Εμείς δηλαδή ,ο Ελληνικός λαός...


 πλήρωνε τον λογαριασμό της ΔΕΗ επί 6 χρόνια στα καλόπαιδα που είχαν καταλάβει το κτίριο και καλοπέρναγαν κάνοντας παρτάκια,στο όνομα μιας θολής ψευτοϊδεολογίας και ψευτοκουλτούρας..Τι να πεί κανείς;
Σήμερα πάντως θα οδηγηθούν στο εισαγγελέα τα 10 άτομα που συνελήφθησαν μέσα στο κτίριο.
Πρόκειται για επτά Έλληνες και τρεις αλλοδαπούς ,Άγγλο Κολομβιανό και Κύπριο , ηλικίας από 21 ως 45 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία για διατάραξη οικιακής ειρήνης. Επιπλέον σε βάρος τριών από τους συλληφθέντες η δικογραφία περιλαμβάνει και το αδίκημα της παράνομης οπλοκατοχής καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν ένα ρόπαλο, ένα μαχαίρι και μια κροτίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.