Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ, Ν. Κωνσταντόπουλος για τη λίστα του ΣΔΟΕ [ΗΧΗΤΙΚΟ]


Με δήλωσή του, ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού, Νίκος Κωνσταντόπουλος, αναφέρει σχετικά με τη λίστα του ΣΔΟΕ , τους πολιτικούς που ελέγχονται για παράνομο πλουτισμό και το όνομά του, που περιέχεται στη λίστα....


«Δε θα παίξει κανένας με το όνομά μου. Ειμαι 40 χρόνια στο δρόμο», δήλωσε οργισμένος στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού, Νίκος Κωνσταντόπουλος. Το όνομα του κ. Κωνσταντόπουλου είναι μεταξύ των 36 που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα των πολιτικών που φέρεται να ερευνά το ΣΔΟΕ.

«Ουδέποτε ελέγχομαι. Ουδέποτε κλήθηκα ή έχω εκκρεμότητα αυτή τη στιγμή με το ΣΔΟΕ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κωνσταντόπουλος και πρόσθεσε: «Απο χθες το βράδυ κινήθηκα... Στέλνω εξώδικο εις το ΣΔΟΕ και εις το υπουργείο Οικονομικών με κοινοποίηση στο υπουργείο δικαιοσύνης να μου απαντήσουν αν υπάρχει λίστα, από ποιον υπογράφεται και ποιοι είναι οι χειριστές αυτού του εγγράφου».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.