Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Αυτός έχει το μεγαλύτερο πέος στον κόσμο.

Κάποιοι για να γίνουν διάσημοι κάνουν καριέρα στον κινηματογράφο, γίνονται μοντέλα, ασχολούνται με το τραγούδι. Ο Jonah Falcon δεν χρειάστηκε να κάνει τίποτα από όλα αυτά.Τον προίκισε η φύση με...


 20,32 εκατοστά πέος. Για την ακρίβεια δεν χρειάστηκε να κάνει τίποτα απολύτως – του το χάρισε η φύση. Ο 41χρονος Νεοϋορκέζος είναι ο άνθρωπος με το μεγαλύτερο πέος στο πλανήτη. Και o αγαπημένος νέος celebrity στη Νέα Υόρκη.

Την ώρα που ο μέσος φυσιολογικός άντρας έχει πέος μεγέθους 7 με 8 εκατοστά, το πέος του Falcon είναι στα 20,32. Και όταν βρίσκεται σε στύση φτάνει μέχρι τα 34,29 εκατοστά! Πάντως ο ίδιος δηλώνει πως “όταν κοιτάζω κάτω στο σώμα μου δεν βλέπω τίποτα το ιδιαίτερο”.

Ωστόσο δεν ήταν πάντα έτσι, όπως παραδέχθηκε στη τηλεοπτική εκπομπή “This Morning”. Κατάλαβε από μικρός ότι ήταν διαφορετικός από τα άλλα αγόρια, ενώ “στα 25 μου προσπαθούσα να τονώσω τον εγωισμό μου κάνοντας συνεχώς σεξ, τόσο με άντρες όσο και με γυναίκες”. Αλλά μάλλον οι σχέσεις δεν του ταίριαζαν, καθώς “μόνο οι μεγαλύτερες γυναίκες, οι πιο έμπειρες στα σεξουαλικά θέματα, ήθελαν να είναι μαζί μου”, λέει ο ίδιος Το αποτέλεσμα; Να είναι ελεύθερος από το 1996!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.