Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Τον Γενάρη επιστρέφει στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός - Έτσι θα γίνει το γήπεδο!

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει σπίτι του. Η απόφαση, σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece είναι κάτι παραπάνω από ειλημμένη, από τον Γιάννη Αλαφούζο και μάλιστα, η διοίκηση των "πρασίνων" έχει βάλει στοίχημα να δώσει τον πρώτο εντός έδρας αγώνα τον προσεχή Γενάρη μες στη Λεωφόρο! Όμως αυτό που συζητείται είναι....


το αν το γήπεδο θα γίνει κάπως έτσι (όπως στη φωτογραφία - προϊόν photoshop - που βλέπετε ή έτσι:


ή αν τελικά η διοίκηση του Παναθηναϊκού καταλήξει στην απόφαση να ξεκινήσουν "απλές" εργασίες τον Οκτώβριο, με την τοποθέτηση χλοοτάπητα και τις εργασίες αντιστήριξης για τις θύρες 6 και 7, ενώ εν συνέχεια θα τοποθετηθούν καθίσματα και θα επισκευαστούν τα αποδυτήρια, η αίθουσα Τύπου, αλλά και τα VIP έτσι ώστε το γήπεδο να ξαναγίνει λειτουργικό. Και βέβαια, οι ευρωπαϊκοί αγώνες της ομάδας θα δίνονται στο ΟΑΚΑ.

Εκτός από τα αυτονόητα, το συμμάζεμα των εξόδων του Παναθηναϊκού αλλά και την παρουσία της ομάδας σε μία πραγματικά καυτή έδρα, έστω και με λίγο κόσμο, που θα βοηθήσει προπονητή και παίχτες, υπάρχει κι άλλος ένας λόγο που ευνοεί την επιστροφή των πρασίνων στο "κλουβί". Το πρόγραμμα του πρωταθλήματος βολεύει τον Παναθηναϊκό καθώς όλα τα ντέρμπι με ΟΣΦΠ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα τα έχει δώσει στον πρώτο γύρο, εξασφαλίζοντας έτσι τα έσοδα απο την πολυπληθή παρουσία των οπαδών του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.