Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

"Η μητέρα μου, μου έλεγε ότι μοιάζω με γριά λεσβία"

Ο συγκεκριμένος, σχεδιαστής έχει μάθει να λέει πάντα αυτό που σκέφτεται- με αποτέλεσμα, πολλές φορές, να γίνεται αντιπαθής...


Ο λόγος για τον Karl Lagerfeld ο οποίος δεν έχει διστάσει να μιλήσει υποτιμητικά για διάσημες όπως η Adele, αλλά και η αδερφή της Kate Middleton, Kate. Σε νέα συνέντευξή του ο Kaiser αποκαλύπτει λεπτομέρειες της παιδικής του ηλικίας, αλλά και από που πήρε αυτή την τάση να μην μασάει τα λόγια του- και, όπως φαίνεται, για όλα φταίει η μητέρα του.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Kaiser, όταν, στην ηλικία των 8, δοκίμαζε τα καπέλα της (αναπτύσσοντας έτσι ένα πολύ συγκεκριμένο στυλιστικό πάθος) η μαμά Lagerfeld του είπε: «Δεν θα έπρεπε να φοράς καπέλα. Μοιάζεις με γριά λεσβία». Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Chanel μίλησε για το περιστατικό στο ανδρικό περιοδικό Μ, στο οποίο σχολίασε: «Λες τέτοια πράγματα στα παιδιά; Δεν ήταν πολύ αστεία;»

πηγή:queen.gr

1 σχόλιο:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.