Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Βαρύ το κλιμα για την Σκοπούλη στην κυβέρνηση

Οι... ρεμούλες, έγιναν θέμα και στο Focus!

Μείζον θέμα έχει προκύψει με την υφυπουργό Υγείας Φωτεινή Σκοπούλη. Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, η κ.Σκοπούλη είχε προαποφασίσει να δώσει στην φαρμακευτική εταιρεία Roche, τον μοριακό έλεγχο του αίματος για τον ιό του δυτικού Νείλου....

Ο διαγωνισμός που έγινε, όπως καταγγέλει προφανώς ήταν για τα μάτια του κόσμου, καθώς η ανταγωνίστρια εταιρεία safe blood, λέει πως δεν της ζητήθηκε εγγράφως κάποια προσφορά, παρά μόνο τηλεφωνικά, ενώ και η πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Πασχόντων από μεσογειακή αναιμία, λέει πως αρκετές μέρες πριν η κυρία Σκοπούλη είχε αποκαλύψει στο σύνδεσμο πως τον έλεγχο θα τον κάνει η συγκεκριμένη εταιρεία!

Ποιο είναι το κακό στην παραπάνω ιστορία, θα πείτε...

Είναι απλό! Η ίδια εταιρεία χρηματοδοτούσε με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ το ερευνητικό έργο του συζύγου της κυρίας υφυπουργού! Στην κυβέρνηση υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια για την κυρία Σκοπούλη , όπως βαρύ είναι το κλίμα και από την πλευρά του υπουργού Ανδρέα Λυκουρέντζου. Μάλιστα, όπως γράφει σε σημερινό δημοσιευμά της, η εφημερίδα "Πρώτο Θέμα", οι ενέργειες της υφυπουργού Υγείας, βγήκαν και εκτός συνόρων. Συγκεκριμένα, εκτενές υπήρξε το ρεπορτάζ του μεγάλου περιοδικού Focus. Την στιγμή που ο Αντώνης Σαμαράς, καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να κρατήσει όρθια την Ελλάδας στο Εξωτερικό, στελέχη της κυβέρνησης - όπως η Σκοπούλη- φροντίζουν να ακυρώνουν την συλλογική δουλειά.

Πλέον, τα σύννεφα πάνω από το κεφάλι της υφυπουργού είναι πολλά και δεν αποκλείεται σήμερα, στη σύσκεψη των πολιτικώ αρχηγών, ο Πρωθυπουργός να θέσει θέμα απομάκρυνσης από την κυβέρνηση. Είναι, βέβαια, κάτι στο οποίο πρέπει να συμφωνήσει πρωτίστως ο Φώτης Κουβελης, μιας και είναι βουλευτής της ΔΗΜΑΡ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.