Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Κανονικά, λένε τα έγγραφα, πληρώνεται ο αδελφός του Κασιδιάρη, που διόρισε σε επιτροπή! [ΕΓΓΡΑΦΟ]



Μήπως μας λέει ψέματα;

Τελικά, μάλλον δεν είναι έτσι τα πράγματα, όπως μας τα λέει ο Ηλίας Κασιδιάρης, που διόρισε τον αδελφό του, Κωνσταντίνο, ως μέλος  της...

 Επιτροπής για τον έλεγχο των ιδιοτήτων και των τεχνικών χαρακτηριστικών των φορολογικών μηχανισμών και για τη χορήγηση άδειας καταλληλότητας για την χρησιμοποίησή τους.

Το θέμα αποκαλύψαμε πριν από 2 ημέρες στο planet-greece (δείτε εδώ).

Ο ίδιος ο Ηλίας Κασιδιάρης, είχε υποστηρίξει ότι είναι συκοφαντίες τα παραπάνω, κι ότι ο αδελφός του είναι στην επιτροπή αμισθί, χρησιμοποιώντας, μάλιστα λεξιλόγιο πεζοδρομίου για να πείσει για του λόγου το αληθές (διαβάστε εδώ).

 Όμως, τα στοιχεία που βρήκαμε και δημοσιεύουμε, στο planet-greece, άλλα λένε.

Ιδού η απόφαση που καθορίζει την αμοιβή του προέδρου, του γραμματέα και των μελών που απαρτίζουν κάθε επιτροπή.



120 ευρώ, διαβάζουμε οτι θα λαμβάνει ο αδελφός του Ηλία Κασιδιάρη, Κωνσταντίνος, κάθε φορά που θα πατάει το πόδι του στην εν λόγω επιτροπή! Άρα τσάμπα, για την "μαμά πατρίδα" ΔΕΝ το κάνει....

Ποιος λέει ψέματα κύριε Κασιδιάρη, και ποιος είναι.... Καραγκιόζης;

6 σχόλια:

  1. πω πω θα παρει 150 ευρω σε ένα μηνα?..Πάει καταστράφηκε η χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μηνιαία αποζημίωση λέει το έγγραφο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. περισσότερα θα χαλάει σε βενζίνη για να πηγαίνει εκεί παρά όσα θα πάρει.αλλά επειδή παίρνει 150 ευρώ λέω να μαζευτούμε και να πάμε έξω από τη βουλή να κάνουμε τσαμπουκά..μεγάλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε σεις,κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε;Ο Κασιδιάρης λέει πως ο αδερφός του θα μετέχει αμισθί στην επιτροπή.Και τα έγγραφα δείχνουν πως τελικά θα πληρώνετε.150 ευρω;Ναι 150 ευρώ.Το θέμα δεν είναι το ποσό.Είναι πως ο Κασιδιάρης ή είπε ψέματα ή δεν γνώριζε.Οπότε γιατί έγραψε στο τουίτερ πως είναι καραγκιόζηδες αυτοί που γράφουν πως θα πληρώνετε ο αδελφός του και πως θα μετέχει αμισθί;Θα μπορούσε να γράψει πως θα μετέχει με μια συμβολική αμοιβή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να σας υπενθυμίσουμε πως σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο δεν δημοσιεύονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.