Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Ετοιμάζεται να κόψει το ρεύμα η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ


Ο Φωτόπουλος και η συνδικαλιστική παρέα του στη ΓΕΝΟΠ (που βρίσκονται ελεγχόμενοι από το πόρισμα Ρακιτζή) αποφάσισαν να κατεβάσουν διακόπτες, εκβιάζοντας, μέσω των πολιτών, την κυβέρνηση για τις δικές τους τσέπες...


Ο αρχισυνδικαλιστής που έλεγε ότι δε θα αφήσει κανέναν να κόψει το ρεύμα σε πολίτη για το χαράτσι, αποφάσισε με τους ομοίους του να κατεβάσουν τους διακόπτες για γλυτώσουν τα λεφτά της τσεπούλας τους.

Όπως ανακοινώθηκε, από τη ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, οι 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες θα ξεκινήσουν από τη Δευτέρα το βράδυ 1η Οκτωβρίου εάν η κυβέρνηση καταθέσει στη Βουλή την επόμενη εβδομάδα τα νέα μέτρα λιτότητας.

Σε περίπτωση που η ψήφισή τους καθυστερήσει, τότε θα καθυστερήσει και η απεργία. Ειδικότερα, αν η ΓΣΕΕ δεν καλέσει σε συνεδρίαση τα συνδικάτα μέχρι την Τρίτη, τότε η ΓΕΝΟΠ θα καλέσει εκείνη στα γραφεία της τα προεδρεία των Ομοσπονδιών και θα πειθαρχήσει, όπως αναφέρει, σε όποια απόφαση ληφθεί εκεί, υπό την αυτονόητη προϋπόθεση ότι οι Ομοσπονδίες θα ανταποκριθούν στην πρόσκληση της ΓΕΝΟΠ.

Αν δεν υπάρχει ενιαίος σχεδιασμός, αν δηλαδή οι Ομοσπονδίες δεν ανταποκριθούν στο κάλεσμα της ΓΕΝΟΠ, τότε εκείνη θα προχωρήσει μόνη της σε 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.