Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

KATAΓΓΕΛΙΑ: Πρόβλημα σε κοινωφελή εργασία της Unesco στο Λουτράκι!


"Εδώ και ενάμιση μήνα περίπου έχει ξεκινήσει το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας στο Λουτράκι με φορέα Μ.Κ.Ο. ΤΗΝ UNESCO. Κανένας εργαζόμενος....
δεν έχει πληρωθεί ακόμα, και τους εμπαίζουν με την πληρωμή τους από εβδομάδα σε εβδομάδα, οι υποχρεώσεις των εργαζομένων είναι πάρα πολλές διότι στο πρόγραμμα εργάζονται άτομα με παιδιά και γυναίκες που βρίσκονται σε ενδιαφέρουσα ...οι εργαζόμενοι έχουν πανικοβληθεί γιατί το άλλο πρόγραμμα που υλοποιούταν στο Λουτράκι κοινωφελούς εργασίας, σταμάτησε και δεν πληρώθηκε ούτε με ένα ευρώ κανένας εργαζόμενος .Το πρόβλημα της πληρωμής είναι πολύ σοβαρό γιατί συνεχίζουν να βγαίνουν προγράμματα κοινωφελούς εργασίας σε διαφόρους δήμους, δίνουν ελπίδα και μετά την παίρνουν πίσω!!!"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.