Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Μαλέλης:ήταν λάθος που έκαναν lifestyle την Χρυσή Αυγή.

 Τους επέπληξα πολύ αυστηρά.
Για την επίπληξη που έκανε στους συντελεστές ο Σταμάτης Μαλέλης επειδή έκαναν τη Χρυσή Αυγή lifestyle θέμα, μίλησε ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του Star σε συνέντευξή του στο "Βήμα FM". "Οι εκπομπές θα...


 παραμείνουν περίπου με αυτό το ύφος. Ίσως βέβαια να βοηθήσουν και σε μία προσπάθεια που κάνουμε κι εμείς κι άλλα κανάλια και σταθμοί, να λειτουργήσουν ως κοινωνία αλληλεγγύης. Εμείς δηλαδή για παράδειγμα δώσαμε 1.000 με 1.500 θέσεις για δωρεάν διακοπές στους νέους. Αυτό πέρασε από όλες τις εκπομπές.

Δηλαδή η γραμμή είναι ότι θα παραμείνει lifestyle η Μελέτη, θα έχει τα θέματα που είχε αλλά θα παρουσιάζει κι ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο, στην προσπάθεια να βοηθήσει έναν νέο που έχει πρόβλημα, στο βαθμό που η τηλεόραση μπορεί να το κάνει. Βεβαίως έκανε κι ένα λάθος, για το οποίο τους επέπληξα πολύ αυστηρά, και θέλω να τα μαθαίνει αυτά ο κόσμος, έκαναν lifestyle την Χρυσή Αυγή.

Δε θέλω να ξαναδώ lifestyle την Χρυσή Αυγή. Αυτά είναι κομμένα, δε θα ξαναγίνουν. Εξηγώ και παίρνω εγώ την ευθύνη, κάναμε λάθος, δε θα ξαναγίνει", είπε ο κ. Μαλέλης.

Ο ίδιος συνέχισε ξεκαθαρίζοντας πως αν κάποια εκπομπή του σταθμού δεν πάει καλά θα κοπεί και δε θα συνεχίσει. "Αν πηγαίνουν καλά θα τις κρατήσουμε, αλλιώς έχουμε και το πλάνο Β, το οποίο δεν το αποκαλύπτουμε".

Όσο για τα πράγματα στην τηλεόραση, ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του Star ανέφερε πως δεν πάνε καλά. "Η οικονομική κρίση έχει πλήξει όπως πολύ καλά ξέρετε πιο πολύ απ όλους τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. (....)

Ακόμα και το δικό μας που ήταν ένα μικρό και νοικοκυρεμένο κανάλι, που μέχρι και πριν 3 χρόνια είχε κέρδη, είναι στα όρια του να ζήσει ή να μη ζήσει. Όπως είναι και τα άλλα κανάλια στην ίδια κατάσταση, το MEGA, ο ANT1, ο ALPHA".

Τέλος, τόνισε ότι οι σταθμοί Mega και ANT1 θα έχουν ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα αφού "γιατί μπαίνουν πάρα πολύ μέσα και δε ξέρω με ποιο τρόπο θα σωθούν".


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.