Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

O ΣΥΡΙΖΑ στο πλευρό των κουκουλοφόρων!


Άργησε, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ ξαναφόρεσε την κουκούλα του και τάχθηκε υπέρ των "συντρόφων" κουκουλοφόρων που με μολότοφ αμαύρωσαν την μεγαλειώδη πορεία των εργαζομένων την Τετάρτη στο κέντρο της Αθήνας, εμποδίζοντάς τους να αποκλείσουν τη Βουλή....



Για διαπόμπευση συλληφθέντων διαδηλωτών, ακόμη και νεαρής ηλικίας, κάνει λόγο η Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη δημοσίευση από την αστυνομία φωτογραφιών ατόμων που συνελήφθησαν στις διαδηλώσεις της 26ης Σεπτεμβρίου.
Ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει ότι η δημοσίευση των φωτογραφιών συνιστά πράξη βαρβαρότητας και αποτελεί συνέχεια της «διαπόμπευσης των εκδιδόμενων οροθετικών» προ μηνών.
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει επιπλέον ότι η αστυνομία «την ίδια στιγμή που αφήνει τη Χρυσή Αυγή να οργιάζει, μετέρχεται τακτικές που θυμίζουν αυταρχικά καθεστώτα, όταν αντιμετωπίζει όσους διαμαρτύρονται ενάντια στη λιτότητα».
«Η λεηλασία της κοινωνίας που προωθεί η τρόικα εσωτερικού κατ' εντολή των δανειστών, δεν μπορεί να επιβληθεί, παρά μόνο με την αστυνομική αυθαιρεσία και τον κρατικό αυταρχισμό», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Γθα τις μολότοφ τσιμουδιά...

2 σχόλια:

  1. Τα πιστεύετε αυτά που γράφετε;Δημοσιογραφία δεν είναι μόνο να "φωτογραφίζετε" την είδηση και να την εκθέτετε σε δημόσια θέα αλλά και να σκέπτεστε.Υποθέτω πως είστε και νέα παιδιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να αντιστρέψουμε τα λεγόμενά σας... Τα πιστεύετε αυτά που λέτε; Σκέπτεστε και γράφετε ή απλά τα γράφετε; Και υποθέτουμε πώς είστε νέος/α...

      Διαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.