Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Πολύδωρας: Αν δεν κουλάρετε η Χρυσή Αυγή θα πάει 40%


Βόλεψε την κορούλα του στην Βουλή και τώρα έχει και πολιτικό λόγο, όντας σε πιο... cool διάθεση, έτσι κύριε Πολύδωρα;....



Τον κώδωνα του κινδύνου για την αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής κρούει προς το πολιτικό σύστημα και τα ΜΜΕ ο τέως πρόεδρος της Βουλής Βύρων Πολύδωρας.

«Άμα δεν το κουλάρετε θα τους πάτε στο 40%. Το πολιτικό σύστημα σύρεται από τα media, τα media αυτοσχεδιάζουν με τη Βαϊμάρη και το κλίμα γίνεται εκρηκτικό», τόνισε χαρακτηριστικά, σε συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους.

Ο κ.Πολύδωρας εμφανίζεται ανήσυχος για την αυξανόμενη βία που ασκούν μέσα από την δράση τους οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής και πιστεύει ότι αυτή η βία και η ένταση θα κορυφωθεί και μέσα στη Βουλή κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα μέτρα και του προϋπολογισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.