Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Και ο αδελφός του Χατζηνικολάου υπάλληλος στη Βουλή; [ΕΓΓΡΑΦΟ]

Χθες γράφαμε στο planet-greece για την αποκάλυψη του βουλευτή Νέας Δημοκρατίας, Αργύρη Ντινόπουλου, ο οποίος διακινούσε σαν φέιγ βολάν την πρόσληψη του Νίκου Χατζηνικολάου στη Βουλή το 1983 ως υπάλληλο! Σήμερα, ο ίδιος βουλευτής δίνει στη δημοσιότητα ένα ανάλογο έγγραφο, για τον αδελφό του....



Νίκου Χατζηνικολάου, Στέργιο! Δείτε το χαρτί που ο ίδιος ο βουλευτής αποκαλύπτει:

κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

Να περιμένουμε κι άλλες εκπλήξεις κύριε Χατζηνικολάου;

5 σχόλια:

  1. γιατι ειναι μεμπτο να ηταν υπαλληλος ο Νικος για εναν χρονο πριν απο 30 χρονια?
    Immanou El

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η γιαγιά του Χατζηνικολάου ήταν θυρωρός στην Βασίλισσα Αμαλία και ο ανεψιός του απο ξαδέρφη χίτης την κατοχή.Συγκεντρωθείτε κύριε Μεϊμαράκη κι΄αφήστε τις διαρροές του αρχείου της Βουλής σε Ντινόπουλους και φιλικά μπλόγκς.Ως γνήσιος Κενταυρος -μαζί με τον Ντοράκη- ξανάβαλτε το σακάκι και ξαναγίνετε του σαλονιού.Τρομάξαμε απο την βαρβατίλα και το ήθος που αποπνέετε.Ο Χατζηνικολάου αδελφός έκανε υπάλληλος της Βουλής όπως και ο Νικολάκης γιατί ο πατέρας τους ήταν μιά ζωή υπουργός και βουλευτής της δεξιάς.Αλλά απο το αρχειακό κείμενο αποδεικνύετε οτι για τέσσερις μήνες αξιώθηκε κι΄αυτούς σπαστά ο αδελφός.Ο Νικολάκης την έκανε σερί την διετία του .Αλά τί σημαίνει αυτό;΄Οτι σιτιζόντουσαν στο πρυτανείο ;΄Οτι ρουσφετολογικά τοποθετήθηκαν ;Ο καθένας δεν μπορεί να έχει συνεργάτη του ένα οικείο πρόσωπο που το εμπιστεύεται;Η Ντόρα δεν ήταν συνεργάτης του πατέρα της;Και δεκάδες άλλοι ...Αλλά ο άτεγκτος κ. Πρόεδρας της Βουλής δεν ρίχνει μιά ματιά δίπλα του στο Τραγάκη όνομα και πράμα που διόρισε και τον μπατζανάκη της ξαδέρφης του ; Κι΄ο Σαμαράς απαγόρευσε στο μέλλον -αφού βολεύτηκε κι ο τριτοξάδερφος του Μπαρμπαγιώργου-τις προσλήψεις συγγενών .ΔΟΎΛΕΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΌ... Κύριε διαχειριστά στο μέλλον να δημοσιεύετε κι΄άλλες φωτογραφίες-μονταζ με τον Ντινόπουλο να νουθετεί τον Χατζηνικολάου και με σύννου και περίφροντι ύφος -άμα και καταγγελτικό- να υψώνει το δάκτυλο . Η αρσενική ΠΑΠΑΚΏΣΤΑ προκαλεί πηγαίο και συνεχές γέλιο αναγκαίο στις μέρες μας ...Αργυράκο και κ. Διαχειριστά σας υπενθυμίζω μιά λαϊκή παροιμία:"΄Οταν πηδιούνται οι ελάφαντες την πληρώνουν τα βατράχια".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να μην γίνονται παρεξηγήσεις.Να ξεκαθαρίσουμε πως στην κόνρα Χατζηνικολάου-Μεϊμαράκη,είναι φανερό νομίζουμε ότι δεν υποστηρίζουμε τον Μεϊμαράκη.Όσο αφορά τώραα το αν είναι μεμπτό ή όχι το ότι ο Ν.Χατζηνικολάου κααι ο αδελφός του υπήρξαν υπάλληλοι της βουλής.Όχι δεν είναι μεμπτό αυτό.Πολύ σωστά γράφετε πιο πάνω πως επελέγησαν σαν συνεεργάτες ενός πολύ δικού τους ανθρώπου,του πατέρα τους.Έτσι γίνεται.Το μεμπτό είναι όμως να κατακερυνώνεις όλους τους άλλους όταν κάνουν το ίδιο.Τι έγινε με τον Πολύδωρα;Ή με τον Τραγάκη που αναφέρετε εσείς;Η είδηση είναι είδηση και πρέπει να αναφερθεί.
    Τον Ν.Χατζηνικολάου πάντως τον εκτιμούμε έτσι και αλλιώς.Το συγκρότημα Real που έχτισε, είναι το μόνο δημοσιογραφικό συγκρότημα στη χώρα μας που χτίστηκε και συντηρείται από δημοσιογράαφο,τουλάχιστον έτσι δείχνουν τα πράγματα και αυτό είναι άξιο θαυμασμού και εκτίμησης για την χώρα μας,που όλα τα ΜΜΕ ελέγχονται από μεγαλοεργολάβους και επιχειρηματίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. den prokeite na ksanasxolitho me to site sas

    e oxi kai ton ntinopoylo na koynaei to daktilo eiste gia klamata

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.