Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Καλός καιρός, με μικρή άνοδο [ΒΙΝΤΕΟ]


Αίθριο καιρό με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις, οι οποίες στην Κρήτη θα είναι αυξημένες, αναμένουμε την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012. Από το απόγευμα και από τα δυτικά οι νεφώσεις θα πυκνώσουν και προβλέπεται σταδιακή μεταβολή του καιρού....



Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 10 έως 22 στη βόρεια Ελλάδα, 10 έως 24 στη δυτική Ελλάδα, 10 έως 22 στο βόρειο Αιγαίο και από 10 έως 24 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν αρχικά από μεταβλητές διευθύνσεις, 2 έως 3 μποφόρ, ενώ από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους με την ένταση τους να φτάνει τα 5 μποφόρ. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι βόρειοι, εντάσεως 2 έως 4 μποφόρ, ενώ από το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους της ίδιας έντασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.