Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Συνέλαβαν τον δράστη του κουρείου;


Εντοπίστηκε προσήχθη και εξετάζεται από νωρίς νεαρός άνδρας, στην Ασφάλεια Αττικής, ο οποίος φέρεται ως ένας από τους δυο δράστες της επίθεσης σε κουρείο ιδιοκτησίας αλλοδαπού στις...

10/09 στην οδό Γκινοσάτη, στη Μεταμόρφωση.

Ο νεαρός φέρεται να αναγνωρίστηκε ως ένας από τους δράστες κατά τη διάρκεια της οποίας, είχαν τραυματίσει και έναν οδηγό ταξί, πελάτη του κουρείου, με μαχαίρι, ο οποίος επιχείρησε να τους αποτρέψει .

Ύστερα από φραστικά επεισόδιο με τον αλλοδαπό ιδιοκτήτη, στην έξοδο τους από το κατάστημα, οι δράστες, περίελουσαν με εύφλεκτο υγρό έπιπλα του καταστήματος, κι έβαλαν φωτιά, με αποτέλεσμα το κουρείο να υποστεί υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ, η επίθεση έχει ρατσιστικά χαρακτηριστικά ωστόσο ο νεαρός δεν φέρεται να ανήκει σε οργανωμένο πολιτικό χώρο.

Η διαδικασία της προανάκρισης, δεν έχει ολοκληρωθεί ώστε να υπάρχει σαφής εικόνα για τα κίνητρα της επίθεσης, ενώ αναμένεται ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.

πηγή: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.