Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Εξαιρετικός καιρός σήμερα! [ΒΙΝΤΕΟ]


Αίθριο γενικά καιρό αναμένουμε την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012, με λίγες μόνο νεφώσεις οι οποίες στα νότια και ανατολικά της χώρας θα είναι αυξημένες, ενώ ενδέχεται να...

σημειωθούν και σποραδικές βροχές στα ορεινά. Τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη λόγω ομίχλης.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, κυρίως στις βόρειες και ανατολικές περιοχές της χώρας και θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 13 έως 24 στη βόρεια Ελλάδα, 16 έως 28 στη δυτική Ελλάδα, 12 έως 26 στο βόρειο Αιγαίο και από 17 έως 31 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, με ένταση από 3 έως 5 μποφόρ στο Ιόνιο και απο 4 έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο. Μετά το μεσημέρι στο κεντρικό και νοτιοδυτικό Αιγαίο αναμένονται πολύ ισχυροί βόρειοι άνεμοι έως 8 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.